Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης του Οικονομικού Κύκλου, πήρε τον λόγο μετά τον κ. Σταϊκούρα και τον κατηγόρησε ότι δεν απάντησε σε κανένα επιχείρημα της αντιπολίτευσης, παρά την μακρά ομιλία του.

Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε επίσης ότι δεν μπορεί ο κ. Σταϊκούρας να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «προσπαθεί να κερδοσκοπήσει πολιτικά πάνω στις αγωνίες της κοινωνίας» γιατί ο ίδιος και οι βουλευτές της ΝΔ ήταν αυτοί που καλούσαν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες το 2015, μιλούσαν για χάος και τέταρτο μνημόνιο, και κατέβαιναν σε συλλαλητήρια για τις Πρέσπες.

Θύμισε δε, ότι ο κύριος Γεραπετρίτης είπε ότι η πρόταση μομφής που κατέθεσαν όλοι και όλες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται κατά του ιδίου στην ουσία.

Και απάντησε ότι «η μόνη μομφή εναντίων μας είναι ότι χαλάμε το σαββατοκύριακο του κ. Μητσοτάκη».

Επεσήμανε ότι η ΝΔ έχει την τύχη να έχει απέναντί της μια πολύ υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ένα είδος αντιπολίτευσης που ποτέ δεν έκανε η ΝΔ.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσέθεσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει το νομοσχέδιο από την κοινωνία καθώς σε δημοφιλές  φιλοκυβερνητικό site η είδηση για την πρόταση μομφής βρίσκεται κάτω από τις ειδήσεις για:

-Για την ιστορική συμφωνία στην Λιβύη

-Για μια ανάκληση ζυμαρικών από τον ΕΦΕΤ

-Για την επίθεση Λαφαζάνη σε Τσίπρα

-Για την Αλλαγή ώρας την Κυριακή

-Για το πόσα μικρόβια μαζέυουν τα κοσμήματα

-Για τα γαλλικά εγκώμια για το Emilyinparis

-Για τα αξεσουάρ που θα κάνουν το Λαπτοπ σου να πετάει

-Για έναν γάμο στη Κοζάνη (Μάλιστα ευχήθηκε «να ζήσουν οι άνθρωποι»)

-Για τις νέες πιάτσες ταξί στο κέντρο της Αθήνας

Και έκλεισε λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση να κρύψει το νομοσχέδιο από την κοινωνία.

Πηγή: http://myportal.gr/tsakalotos-i-moni-momfi-enantion-mas-einai-oti-chalame-to-sk-toy-k-mitsotaki/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR2SneWOM2YBeVYTL7rSoYVrPmQwLjy7iB6xxTTSLumzhdjbY8pyTPOmpYU