Σ. Αναστασιάδης :  Ατομική ευθύνη, το όπλο μας κατά του Κορωνοϊού

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Αναστασιάδης, η ατομική ευθύνη είναι βασικός παράγοντας για τον περιορισμό εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Στην εκτίμηση ότι η αύξηση των κρουσμάτων υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες εάν δεν εφαρμόζουμε τους βασικούς κανόνες τους οποίους μας υποδεικνύουν οι ειδικοί με καθολικότητα, προχώρησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας στο Radio Flash 99,4 fm, σήμερα το πρωϊ.

«  Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπακούμε και να εφαρμόζουμε τους βασικούς κανόνες τους οποίους μας υποδεικνύουν οι ειδικοί με καθολικότητα, για να  μπορέσουμε να περιορίσουμε την εξάπλωση της πανδημίας. Δηλαδή  να φοράμε μάσκα, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, όσο μπορούμε να είμαστε σε εξωτερικούς και όχι σε εσωτερικούς χώρους και βέβαια να φροντίζουμε την ατομική μας υγιεινή»  και πρόσθεσε, 

«Η λύση δεν είναι στη συνεχή αστυνόμευση της καθημερινής μας ζωής αλλά στην υπευθυνότητα και ατομική ευθύνη όλων μας για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τη δημόσια υγεία»

Για την επίσκεψη Λαβρόφ στη Χώρα μας τόνισε:

 « Η επίσκεψη του  κ. Lavrov, στην Αθήνα,  είναι βαρύνουσας  σημασίας,  σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της σχέσης των δύο Χωρών και λαμβάνει  χώρα τη στιγμή στην οποία η ευρύτερη περιοχή αντιμετωπίζει συνεχείς προκλήσεις λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς της γείτονος Τουρκίας»