Ολοκληρώνεται η πώληση του Χρήστου Τζόλη από τον ΠΑΟΚ στη Νόριτς, μ’ ένα «χρυσό» deal που θα φέρει στο ταμείο του «Δικεφάλου» 13 εκατομμύρια ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.

Η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι γεγονός!

Ο Χρήστος Τζόλης αφήνει την Τούμπα και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Premier League, με τη φανέλα της Νόριτς, καθώς ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τα «καναρίνια» για τη μεταγραφή του 19χρονου διεθνή επιθετικού.

Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 13 εκατομμύρια ευρώ, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να βάζουν στο ταμείο τους 11 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 2 εκατομμύρια είναι σε μορφή μπόνους συμμετοχών και στόχων (παραμονή στην κατηγορία) της αγγλικής ομάδας.

 

Το σημαντικό στην όλη διαπραγμάτευση έχει να κάνει με το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» κατόρθωσαν να κρατήσουν ένα αξιοσέβαστο ποσοστό μεταπώλησης του Χρήστου Τζόλη, που φτάνει το 17,5% σε περίπτωση μεταγραφής του.

Αυτή θα είναι ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μετά τα 10 εκατομμύρια ευρώ που είχε φέρει στο ταμείο της ομάδας, η μεταγραφή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ τον Ιανουάριο του 2019.