Παραθαλάσσιο ακίνητο στον οικισμό της Αγίας Τριάδας. Το ακίνητο έχει εκτεταμένο αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους περίπου 600 μ. και πυκνή και εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς δενδροφύτευση στο χερσαίο τμήμα του. Εντός της έκτασης υφίστανται παλαιές και εγκαταλελειμμενες εγκαταστάσεις, υποδομές και διαμορφώσεις camping. Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου λόγω της εγγύτητάς της με τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και της εύκολης προσβασιμότητάς της προσελκύει επισκέπτες από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το ακίνητο προσφέρεται για ανάπτυξη χρήσεων Τουρισμού-Αναψυχής ή/και Παραθεριστικής Κατοικίας.

Το ακίνητο έχει άνετη οδική πρόσβαση από τον άξονα Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας επί του οποίου διαθέτει μέτωπο 320 μ. Το ακίνητο απέχει 24 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, 14 χλμ από το αεροδρόμιο Μακεδονία και 60 χλμ από τις παραλίες της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Στο ακίνητο υφίστανται πεπαλαιωμένες εγκαταστάσεις (κτίσματα εστίασης, αναψυχής, οικίσκοι διαμονής και υποδομές εξυπηρέτησής κατασκηνωτών) της Ακτής και του Camping Αγίας Τριάδας κάποιες από τις οποίες έχουν κριθεί κατεδαφιστέες και αναμένεται να κατεδαφιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Αδιευκρίνιστος παραμένει πάντως ο τρόπος αξιοποίησης του οικοπέδου, αφού όπως γίνεται γνωστό είναι «υπό συζήτηση».

Κι εδώ μπορούμε να θυμηθούμε παλαιότερες αντιδράσεις που οδήγησαν σε δηλώσεις ότι το συγκεκριμένο ακίνητο θα διατηρήσει τη χρήση του ως κάμπινγκ. Δηλώσεις που δεν επιβεβαιώνονται στην πράξη, αφού ο χώρος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη χρήση της παραθεριστικής κατοικίας. Μιας προοπτικής που ελάχιστα οφέλη έχει να προσφέρει στο δήμο Θερμαϊκού.