Ακούστε λοιπόν ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Ο εν λόγω ιδιοκτήτης βυτίου πήγε στα Δικαστήρια τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΎ (το είπα και στην συνεδρίαση του Δ.Σ) διότι σε υπόσχεση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ (επειδή περιλάμβανε και τον αποχιονισμό και της ΕΠΟ 27) ότι θα πληρωθεί από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, αυτό δεν έγινε,( επικαλούμε την μαρτυρία του Αντιδήμαρχου ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  κ. ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ στη σύσκεψη που έγινε τότε).

Έτσι λοιπόν πήγε στα Δικαστήρια τον Δ.Θ. για αθέμιτο πλουτισμό. Και τώρα ακούστε την ουσία της παραπληροφόρησης των ανθρώπων που έχουν αναλάβει αυτή την δουλειά!!!

ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΖΉΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΈΡΔΙΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ 2011_2013 ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ (ΝΟΜΊΖΩ ΗΤΑΝ Ο Κ.ΚΟΥΤΟΥΚΑΣ).

ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ 1/9/2014 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΧΕΙΤΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΈΝΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΕΒΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ (εάν χρειασθεί θα το αναφέρω όταν πρέπει και εκεί που πρέπει.)

Αυτά προς το παρών από τον τότε Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μήλιο Παναγιώτη, μιας και αναφερθήκατε προσωπικά ΚΑΙ σε μένα.