Η πιστωτική κάρτα Gemini που είναι φιλική προς τα κρυπτονομίσματα θα εξυπηρετείται αποκλειστικά από την Mastercard. Η κάρτα θα είναι η πρώτη του είδους που θα παρέχει ανταμοιβές σε κρυπτονομίσματα σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.

           “Σήμερα ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη Gemini για να παραδώσουμε μια πρώτη-στο-είδος-πιστωτική κάρτα ανταμοιβών κρυπτονομισμάτων Η πιστωτική κάρτα Gemini δίνει στους καταναλωτές έναν εύκολο τρόπο να κερδίσουν κρυπτονομίσματα ως ανταμοιβή χωρίς να αλλάζουν τις καθημερινές τους συνήθειες δαπανών”

Όπως ανακοινώθηκε  τον Ιανουάριο, η πιστωτική κάρτα Gemini θα επιτρέπει στους χρήστες της να κερδίζουν έως και 3% επιστροφή χρημάτων σε bitcoin και ακόμη σε περισσότερα από 30 άλλα κρυπτονομίσματα, που θα κατατίθενται κατευθείαν στους λογαριασμούς τους στην Gemini. Η ψηφιακή υπηρεσία δανεισμού WebBank θα λειτουργήσει ως εκδότης της κάρτας.

Σύμφωνα με την Gemini, αυτό το σύστημα είναι “το πρώτο του είδους” επειδή επιτρέπει την παράδοση ανταμοιβών κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο (και όχι σε συνήθη μηνιαία βάση) και δεν θα έχει ετήσιες χρεώσεις. Μετά την έγκριση, οι κάτοχοι των καρτών θα μπορούν να χρησιμοποιούν αμέσως την Πιστωτική Κάρτα Gemini για να πραγματοποιούν αγορές στο διαδίκτυο ή σε σημεία πώλησης προσθέτοντάς την στο ψηφιακό πορτοφόλι τους για κινητά.

Ο Tyler Winklevoss, Διευθύνων Σύμβουλος της Gemini δήλωσε:

“Καθώς περισσότεροι καταναλωτές θέλουν να εισέλθουν στο οικοσύστημα των κρυπτονομισμάτων, η πιστωτική κάρτα Gemini τους δίνει ένα εύκολο σημείο εισόδου και έναν εύκολο τρόπο να αποκτήσουν κρυπτονομίσματα ως ανταμοιβή, χωρίς να αλλάξουν τις καθημερινές τους συνήθειες δαπανών.”