Τρεις κινήσεις και μεταγραφές μέσα στο Σαββατοκύριακο ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ – Ποιος έχει «κλείσει» ήδη!
Στον ΠΑΟΚ θέλουν να… ξεπεράσουν γρήγορα τη “γκέλα” με τη Ριέκα και “τρέχουν” για να φέρουν παίκτες. Ο πρώτος που έκλεισε, οι εξελίξεις με τον Ιταλό άσο.
 
Ο Μπορίλ θα είναι η πρώτη μεταγραφή τού Δικέφαλου μετά την γκέλα με την Ριέκα, στην Τούμπα, χωρίς να σημαίνει ότι το αποτέλεσμα του αγώνα είναι εκείνο που επισπεύδει τη συμφωνία μαζί του. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα του αριστερού μπακ, οι επαφές με την ομάδα του είναι διαρκείς, και μην αποκλείσετε μέχρι την Κυριακή να υπάρξουν επίσημες εξελίξεις.
 
Η έλευση του Μπορίλ θα σημάνει, ίσως, τη μετακίνηση του Βιεϊρίνια στο δεξιό άκρο της άμυνας, αν και υπάρχουν φωνές που θέλουν τον Πορτογάλο να αλλάζει θέση και να παίζει πιο προωθημένος.
Στο θέμα τού Τζιοβίνκο αυτή την ώρα υπάρχει ένα ομιχλώδες τοπίο, καθώς ναι μεν είναι ελεύθερος αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έρθει στον ΠΑΟΚ! Γιατί ο προγραμματισμός που υπήρχε με την περίπωσή του ανέφερε ότι ο Δικέφαλος θα πλήρωνε μέρος της αποζημίωσής του από την Αλ Χιλάλ, προκειμένου να υπέγραφε στον Δικέφαλο! Τώρα, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έδωσε χρήματα η ελληνική ομάδα για να μείνει ελεύθερος ο Ιταλός…
Στο θέμα τού επιθετικού φαίνεται ότι ξεχωρίζει η περίπτωση του Άκπομ, καθώς μπορεί να έρθει με τη μορφή δανεισμού, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στην ομάδα και το πρωτάθλημα, και έχει συνεργαστεί τόσο με τον Λουτσέσκου όσο και με τον Σφιντέρσκι.

Τέλος, στο θέμα τού αριστερού χαφ αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα και, μάλιστα, με παίκτη που δεν έχει γραφτεί ποτέ το όνομα του. Είναι γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς πρέπει να πατήσουν το πόδι στο γκάζι, καθώς χρειάζονται μίνιμουμ τρεις παίκτες που πρέπει να κλείσουν άμεσα – Και μην αποκλείσετε να κλείσουν εντελώς άμεσα!