«Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται»

Ο Ν. Ηλιόπουλος απάντησε στην Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, αναφορικά με τα νέα μέτρα, τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, αλλά και τις εξαγγελίες αναφορικά με νέα μέτρα στήριξης στις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές τον Απρίλιο.

«Η κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν.

Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.