Συνελήφθη ο σύντροφος της 56χρονης γυναίκας που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρή σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της, στη Θεσσαλονίκη, ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της γυναίκας και ειδικότερα να πρόκειται για τον σύντροφο του θύματος, και οι δύο με καταγωγή από τη Γεωργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο άνδρας εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από πολίτη στην ΕΛ.ΑΣ. με αξιωματικούς να τον εντοπίζουν λίγη ώρα αργότερα και να τον συλλαμβάνουν.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από περίοικο το μεσημέρι της Δευτέρας και μετέβη σε διαμέρισμα ημιώροφου, επί της οδού Γραβιάς 47, όπου βρέθηκε νεκρή η 56χρονη.

Σύμφωνα με από μαρτυρίες περιοίκων που φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς, ο σύντροφός του θύματος εγκατέλειψε την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα.

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, πριν λίγες ημέρες ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας.