Όταν έμεινε έγκυος, η Nike της πρόσφερε 70% λιγότερο στο συμβόλαιό της και της είπε «Γνώριζε τη θέση σου και απλά τρέξε».

Σταμάτησε λοιπόν την συνεργασία με τη Nike και ξεκίνησε τη δική της μάρκα παπουτσιών τρεξίματος Saysh με σύνθημα «Ξέρω τη θέση μου».

Η Allyson επιστρέφει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με 11 μετάλλια, ως η πιο διακεκριμένη  γυναίκα σπρίντερ.

Η 33χρονη κέρδισε το περασμένο Σάββατο το 12ο της χρυσό βραβείο στον Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, καταφέρνοντας έτσι να σπάσει το ρεκόρ του Usain Bolt, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ο αθλητής με τα περισσότερα χρυσά βραβεία στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Αυτό όμως που κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή την υπόθεση της Felix είναι πως πριν από μόλις 10 μήνες έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι με επείγουσα καισαρική, καταφέρνοντας να επανέλθει σε άψογη φυσική κατάσταση τόσο γρήγορα.

Εκτός από το μεγάλο επίτευγμα της το περασμένο Σάββατο, η Felix είναι μια από τις πιο πολυβραβευμένες αθλήτριες του πλανήτη, έχοντας στη συλλογή της ήδη 6 χρυσά και 3 ασημένια ολυμπιακά μετάλλια.

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξη της στο ESPN, η Felix ήθελε πάντοτε να γίνει μητέρα αυτό όμως που φοβόταν πως ο ερχομός ενός παιδιού μπορεί να ρίσκαρε την καριέρα της.

«Ένιωθα πως αν έφερνα στον κόσμο ένα παιδί θα ρίσκαρα την καριέρα μου και πως θα απογοήτευα όλους όσοι περίμεναν από μένα να βάλω σε προτεραιότητα το τρέξιμο» είχε δηλώσει.