Τον δήμο Θερμαϊκου και συγκεκριμένα τη Μηχανιώνα, επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 19 Μαίου, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης από τη Μηχανιώνα ανακοίνωσε την απόφαση της Κυβέρνησης για υπογραφή σύμβασης με τον Δήμο Θερμαϊκού, ώστε να προχωρήσει το έργο κατασκευής μαρίνας ελλιμενισμού τουριστικών σκαφών στο λιμάνι της Μηχανιώνας.

Ο κ. Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή και ομάδα στελεχών του, δήλωσε:

“Επισκέφθηκα σήμερα τη Νέα Μηχανιώνα στον Δήμο Θερμαϊκού, και ανακοίνωσα την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΜΟΔ ΑΕ και του Δήμου Θερμαϊκού για την εκπόνηση της μελέτης και την κατάρτιση των τεχνικών δελτίων για την κατασκευή μαρίνας.

Θα ήταν αδικία αυτός ο υπέροχος Δήμος, ο Δήμος Θερμαϊκού να μείνει πίσω και να μην απολαύσει ένα σημαντικό έργο που θα αλλάξει τελείως το παραλιακό μέτωπο και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου.

Άλλωστε, είναι ένα όραμα το οποίο ο κύριος Δήμαρχος μου το είχε εξηγήσει και εδώ και στο γραφείο μου στην Αθήνα και με είχε ενθουσιάσει με το ζήλο με τον οποίο το υποστήριζε μαζί και φυσικά τον κύριο Καράογλου, ακόμα και από το προηγούμενο αξίωμα του ως Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης.”