Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι προετοιμασίες για την λειτουργία του 9ου Νηπιαγωγείου Περαίας. Παραλήφθηκαν από την ΚΤΥΠ Α.Ε. πρώην ΟΣΚ καινούργια θρανία, τραπεζάκια, παγκάκια, γραφεία, παιχνίδια, εποπτικό υλικό και ξεκίνησε η τοποθέτησή τους στο νηπιαγωγείο.

Έχουν τοποθετηθεί καινούργιες κουρτίνες, ψυγείο, κουζίνα, κρεβατάκια υπνου, μεταφέρθηκε επίπλέον διαθέσιμος εξοπλισμός, έγινε γενική καθαριότητα στις αίθουσες ενώ προετοιμάζεται η αυλή και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Πολύ σύντομα οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου θα πλημυρίσουν με την ζωντάνια τους το ολοκαίνουργιο σχολείο τους.

Διευκρινίζουμε ότι έχουν παρουσιαστεί και ανέλαβαν υπηρεσία δύο νηπιαγωγοί οι οποίες φροντίζουν καθημερινά να διεκπεραιωθούν όλα όσα προβλέπονται για την λειτουργία του σχολείου, σε συνεργασία και με άλλες νηπιαγωγούς συναδέλφους τους. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως αρμόδιο όργανο (και όχι ο Δήμος Θερμαϊκού),  αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες με απόφασή της, να ορίσει ποιοι μαθητές ακριβώς θα εγκατασταθούν στο 9ο Νηπιαγωγείο Περαίας. Το σχολείο για την φετινή χρονιά αναμένεται να λειτουργήσει με ένα πρωινό τμήμα και ένα Ολοήμερο απογευματινό τμήμα. Από την επόμενη σχολική χρονιά αναμένεται από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης ο προσδιορισμός νέων ορίων για το νηπιαγωγείο.